5+1 πράγματα που δε θα σου πει ποτέ ένας άντρας

Οι γυναίκες νομίζετε ότι οι άντρες είναι πιο άμεσοι στο να εκφράσουν τα αισθήματα τους και πολλές φορές αυτό είναι αλήθεια. Από την άλλη όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ο καλός σας δε θα σας πει ποτέ, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα γνωρίζετε:

1.Θέλει να έχεις αυτοπεποίθηση: Ναι, στα αγόρια αρέσει η εικόνα της ανύμπορής, αδύναμης κοπέλας που τον έχει ανάγκη, αλλά θέλουν να έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Όπως ακριβώς θέλετε και εσείς να έχουν εκείνοι.

2. Το ντύσιμο σου φυσικά και έχει σημασία: Εντάξει, οι άντρες δε θα παρατηρήσουν αν τα ρούχα που φοράτε αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας ή αν προέρχονται από την τελευταία κολεξιόν της αγαπημένης σας σχεδιάστριας. Όμως είναι πολύ σημαντικό να σας ταιριάζουν, να σας κάνουν να δείχνετε σέξι και να σας βγάζουν αυτοπεποίθηση. Ειδικά όταν ντυθείτε καλά για μια βραδινή έξοδο καμαρώνουν δίπλα σας και χαίρονται που κυκλοφορούν με μια τόσο καλοντυμένη συνοδό.

3.Δε θα σας πουν «φοβάμαι»: Τα αγόρια ξέρουν ότι τους θέλετε δυναμικούς για να νιώθετε σιγουριά. Ένας άντρας λοιπόν δε θα παραδεχτεί ποτέ μπροστά σας ότι φοβάται. Όσο φοβισμένος και αν είναι ξέρει οτι θα πρέπει στα μάτια σας να μοιάζει ατρόμητος. Και εδώ που τα λέμε αν το κάνει δε θα σας αρέσει, οπότε αντιλαμβάνεστε γιατί θα σας το κρύψει.

4. Δε θα σας πει ότι δεν έχει χρήματα: Όσο και αν οι εποχές έχουν αλλάξει ο άντρας θέλει να είναι οικονομικά ικανός να καλύψει τις ανάγκες σας και το να παραδεχτεί ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει σ’ αυτές είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για τον ανδρισμό του. Δεν πρόκειται λοιπόν ποτέ να σας πει ότι δε μπορεί να οργανώσει το ταξίδι που ονειρεύεστε γιατί δεν έχει τα χρήματα.

5. Του αρέσει να του κάνεις κοπλιμέντα: Λόγω του οτι η γυναίκα συνήθως νιώθει μεγαλύτερη ανασφάλεια από τον άντρα είναι εκείνη που εισπράτει κοπλιμέντα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα αρσενικά δεν έχουν την ίδια ανάγκη. Απλώς δε θα σας το πουν ποτέ!

6: Δε θα σου πει ότι του αρέσει η κολλητή σου: Και είναι λογικό να μη σου το πει γιατί θα ζηλέψεις. Κι όμως, οι φίλες σου, ειδικά αν είναι όμορφες, είναι μέσα στις φαντασιώσεις του αγοριού σου. Λυπάμαι αν το μαθαίνεις πρώτη από εμένα αλλά αυτό συμβαίνει. Δε θα σου πει ποτέ λοιπόν ότι η καλύτερη σου φίλη είναι σέξι και ότι αν δεν είχατε σχέση θα της την έπεφτε. Ή ότι ίσως να την έχει φαντασιωθεί τη στιγμή που αυνανιζόταν στο μπάνιο ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί σου. Συγνώμη αν σε σόκαρα αλλά έπρεπε να το ξέρεις!


There is no ads to display, Please add some