Dick pics σε σάιτ γνωριμιών: Αυτή η μάστιγα

Ίσως να μην το έχουμε κάνει όλοι, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε οτι συμβαίνει και, μάλιστα, πολύ συχνά. Ο λόγος για την αποστολή φωτογραφιών της πούτσας μας σε άτομα του άλλου (ή και του ίδιου) φύλλου, μέσω μηνυμάτων. Δηλαδή οι λεγόμενες dick pics. Ψωλοφωτογραφίες, θα μπορούσαμε να πούμε στα Ελληνικά. Όχι ότι έχει κάποιο νόημα το να τους δώσουμε Ελληνική ονομασία.

Αυτό που έχει σημασία, είναι να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό σε τόσο μεγάλο βαθμό, πού αποσκοπεί και, κυρίως, αν πετυχαίνει τον στόχο του. Βλέπετε, οι περισσότεροι άντρες που στέλνουν τη μαλαπέρδα τους σε κάποια γκόμενα, δεν αποσκοπούν στο να της κάνουν πρόταση γάμου. Ή τελοσπάντων, καλό θα ήταν να μην το κάνουν αν σκοπεύουν να της πάρουν δαχτυλίδι.

Ο σκοπός της dick pic είναι ξεκάθαρα να διαφημίσουν την “πραμάτια” τους και να δελεάσουν το γκομενάκι να τους ανοίξει τα πόδια. Είτε για να τη γαμήσουν, είτε για να τους απαντήσει στέλνοντας και εκείνη με τη σειρά της το μουνί της. Στην πρώτη περίπτωση, ο σκοπός είναι το σεξ. Στη δεύτερη, είναι το να βαρέσει μαλακία βλέποντας το αιδοίο της, ή ακόμα και το να προχωρήσουν μαζί σε cyber sex ή sexting.

Σε κάθε περίπτωση (και ανεξάρτητα από το αν η αποστολή φωτογραφιών της πούτσας μας είναι κάτι ευγενικό ή όχι) το όλο εγχείρημα των dick pics έχει να κάνει με την κάβλα της στιγμής. Θα μου πείτε τώρα, έχει αποτέλεσμα; Γάμησε κανείς στέλνοντας το παπάρι του φωτογραφία στο τούμπανο που βρήκε στο instagram ή σε κάποια σελίδα γνωριμιών; Κι όμως, συμβαίνει! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μια γκόμενα γοητεύτηκε από την ψωλή που της έστειλε κάποιος, με αποτέλεσμα να ανταποκριθεί.

Προς Θεού όμως! Αυτό δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να κάνετε το ίδιο. Μην ανοίξετε ένα προφίλ σε κάποιο dating σάιτ και αρχίσετε να στέλνετε πούτσες δεξιά και αριστερά. Οι dick pics μπορεί να έχουν αποτέλεσμα για μερικούς άντρες, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ένα-δυο βασικά πράγματα:

Πρώτα απ’ όλα, κανείς δεν γάμησε ΜΟΝΟ με φωτογραφία της ψωλής του. Θα πρέπει να έχετε κι άλλες φωτογραφίες (πιο… φυσιολογικές) ώστε η γυναίκα με την οποία ευελπιστείτε να κάνετε σεξ να μπορεί να σχηματίσει άποψη για την εμφάνιση σας πέρα από την πούτσα.

Επίσης, αν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε την γοητεία του πέους σας για να ρίξετε γυναίκες στο κρεβάτι σας, είναι προτιμότερο να το κάνετε μέσα από σχετικές ιστοσελίδες γνωριμιών. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πιο εύκολα να βρείτε γυναίκες πρόθυμες να γαμηθούν ή να δουν την πούτσα σας μέσα σε ένα σάιτ γνωριμιών για σεξ, όπως για παράδειγμα το erodate.gr, παρά στο Facebook ή το Instagram.

Τέλος, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι το να στείλετε μια πούτσα πριν καλά-καλά μιλήσετε λίγο με την κοπέλα που σας ενδιαφέρει, πιθανότατα δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Ανοίξτε μια κουβέντα μαζί της, ανταλλάξτε μερικά μηνύματα και, όταν δείτε ότι έχετε την ευκαιρία, δείξτε της και το παλαμάρι. Έτσι δεν θα σας περάσει για επιδειξία. Και, αν τελικά είστε τόσο προικισμένος όσο νομίζετε, τότε… γιατί όχι; Ίσως και να γαμήσετε.


There is no ads to display, Please add some