Πράγματα που αλλάζουν με τον καιρό σε μια σχέσηv

Όπως συμβαίνει με κάθε ζωντανό οργανισμό, έτσι και οι ερωτικές σχέσεις, αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Οι μήνες περνούν, τα χρόνια επίσης και, κάπως έτσι, οι συνήθειες που έχει κάθε ζευγάρι διαφοροποιούνται, όπως ακριβώς συμβαίνει και με εκείνες του κάθε μέλους του ατομικά.

Ο χρόνος είθισται να δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στα δύο ταίρια (ή τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει στις υγιείς σχέσεις, όχι σε όλες), ενώ αυξάνεται η “χημεία”. Από την άλλη όμως, αναπτύσσεται μια ρουτίνα που, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να είναι επικίνδυνη για το μέλλον της σχέσης. Ας δούμε λοιπόν μερικά πράγματα, ή συνήθειες, που αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου:

1. Ο χρόνος προετοιμασίας για το ραντεβού

Τον πρώτο καιρό σάς παίρνει αρκετή ώρα να ετοιμαστείτε, ώστε να σας δει το ταίρι σας στα καλύτερά σας. Μετά από ένα διάστημα, όμως, αυτό παύει να συμβαίνει. Ο σύντροφος σας σάς έχει δει σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας σας, οπότε δεν αισθάνεστε την ίδια ανάγκη να φαίνεστε τέλειοι.

2. Οι αγκαλίτσες

Τους πρώτους μήνες της σχέσεις δεν χάνετε ευκαιρία να αγγίζετε και να αγκαλιάζετε ο ένας τον άλλον. Αυτό, σταδιακά, σταματάει να είναι τόσο συχνό φαινόμενο. Ειδικά στο κρεβάτι, την ώρα του ύπνου, οι δυο πλευρές αρχίζουν να θέλουν τον χώρο τους, οπότε οι αγκαλιές μειώνονται.

3. Η επικοινωνία

Τον πρώτο καιρό μπορεί να δυσκολεύεστε λίγο να αναπτύξετε κώδικα επικοινωνίας, αλλά με τον καιρό, αυτό είναι από τα πράγματα που βελτιώνονται στη σχέση. Σιγά-σιγά μπορείτε να συνεννοείστε με ένα βλέμμα και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι καλό σημάδι.

4. Η εμπιστοσύνη

Ένα άλλο στοιχείο που αναπτύσσεται με το πέρασμα του χρόνου είναι η εμπιστοσύνη. Δεν λέω, ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι που να την κλωνήσει, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό (εύχομαι να μη σας συμβεί, φυσικά), αλλά μέχρι (και αν) γίνει κάτι τέτοιο, όσο περνάει ο καιρός και το ζευγάρι είναι μαζί, τόσο αυξάνεται το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας. Στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία της σχέσεις και για την ευτυχία μέσα σ’ αυτήν.

5. Το σεξ

Τέλος, ένα κομμάτι που, για πολλούς, είναι το σημαντικότερο. Αυτό είναι το σεξ. Με το πέρασμα του καιρού, αναπτύσσεται χημεία σε αυτόν τον τομέα, πράγμα που είναι σίγουρα καλό. Από την άλλη, βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, καθώς, μαζί με τη χημεία, το ζευγάρι κινδυνεύει να πέσει στη λίμνη της ρουτίνας. Γι’ αυτό, κρατήστε την οικειότητα που αναπτύσσεται, αλλά διώξτε τη βαρεμάρα και βάλτε στη σεξουαλική σας δραστηριότητα λίγο αλατοπίπερο. Πώς; Υπάρχουν τρόποι.

Αγοράστε μερικά ερωτικά βοηθήματα, δείτε μαζί ερωτικές ταινίες, ή, γιατί όχι, δοκιμάστε εμπειρίες με ζευγάρια swingers. Αυτό το τελευταίο, αν σας ενδιαφέρει, είναι πολύ εύκολο πλέον μέσω του erodate.gr. Εκεί σίγουρα θα βρείτε τους παρτενέρ που χρειάζεστε για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex, cuckold, ή ομαδικό σεξ. Καλή διασκέδαση!


There is no ads to display, Please add some