Τα δημοφιλέστερα φετίχ

Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, λένε πολλοί, και αυτή η θεωρία επιβεβαιώνεται απόλυτα αν αναζητήσει κανείς τα φετίχ που προκαλούν σεξουαλική διέγερση στους ανθρώπους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο “φετίχ” (αλήθεια, υπάρχουν τέτοιοι στις μέρες μας;) ας δώσουμε μια σύντομη ερμηνεία:

Ως φετιχισμός ορίζεται η τάση θεοποίησης αντικειμένων ή ανθρώπων. Στο κομμάτι του σεξ, ως φετίχ ονομάζουμε οποιοδήποτε αντικείμενο, ρούχο ή δραστηριότητα μπορεί να διεγείρει σεξουαλικά κάποιον. Η λίστα των φετίχ που έχουν παρατηρηθεί στις μέρες μας είναι σχεδόν ατελείωτη, αλλά μερικά απ’ αυτά είναι τόσο δημοφιλή που τείνουν να γίνουν συνώνυμα του πατροπαράδοτου σεξ. Ας δούμε μερικά απ’ αυτά:

Γόβες
Οι γόβες είναι για τους άντρες ένα παπούτσι πολύ σεξουαλικό, πράγμα που οφείλεται αφενός στο ότι ανασηκώνει τη γάμπα και τον κώλο της γυναίκας, κολακεύοντας αφάνταστα το σώμα της και, αφετέρου, διαθέτουν μυτερό τακούνι που εξιτάρει τα αρσενικά.

Οι άντρες με αυτό το φετίχ αρέσκονται να δίνουν ρόλο αφέντρας στην παρτενέρ τους, η οποία με τη σειρά της μπορεί να τους πατήσει με τη γόβα, αλλά και να τους αναγκάσει να τη φιλήσουν και να γλείψουν το τακούνι.

Λάτεξ
Το λάτεξ, λόγω της ιδιαίτερης αίσθησης που προκαλεί η αφή του, είναι ένα υλικό που έχει πολλούς φαν ανά τον κόσμο. Οι φετιχιστές που ερεθίζονται στο άγγιγμα του πολλές φορές χρησιμοποιούν στολές από λάτεξ (ακόμα και ολόσωμες) και απολαμβάνουν να κάνουν σεξ φορώντας τες.

Στολές
Ένα πολύ συνηθισμένο ερωτικό παιχνίδι, που εντάσσεται στην κατηγορία των φετίχ, είναι η μεταμφίεση με στολές. Πολλά ζευγάρια παίζουν ρόλους όπου ο άντρας και η γυναίκα ντύνονται αστυνομικός και κλέφτης, γιατρός και ασθενής, γραμματέας και αφεντικό κλπ. Τα παιχνίδια ρόλων δίνουν νέα αίσθηση στο ζευγάρι καθώς ανανεώνουν τη σεξουαλική ρουτίνα και, κυρίως, έχουν πλάκα.

Ποδολαγνεία
Όλο και περισσότεροι άντρες τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτουν ότι τους ερεθίζουν οι γυναικείες πατούσες. Οι ποδολάγνοι ανάβουν στη θέα μιας πατούσας, ενώ γουστάρουν να την πιάνουν, να της κάνουν μασάζ και, κυρίως, να τη φιλάνε και να τη γλείφουν από τα δάχτυλα ως τη φτέρνα. Μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς, σε μια παραλλαγή του φετίχ με τις γόβες, θέλουν την αφέντρα τους να τους πατήσει με τα πόδια της.

Spanking
Και θα κλείσουμε με το spanking. Το οποίο εντάσσεται στη γενικότερη κατηγορία του BDSM (σαδομαζοχισμός) αλλά είναι αρκετά πιο ελαφρύ, γι’ αυτό θα το συμπεριλάβουμε στα φετίχ. Μιλάμε για τα παραδοσιακά και πολύ αγαπημένα σε πολλούς από εμάς κωλοσκάμπιλα. Μέχρι σήμερα δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην ερεθίζεται δίνοντας ή τρώγοντας (ανάλογα τα γούστα) μερικά χαστούκια στα κωλομέρια, οπότε με αυτό το δεδομένο μάλλον πρόκειται για πολύ συνηθισμένο φετίχ. Ωστόσο, όσοι ανήκουν στην κατηγορία των φανατικών οπαδών spanking ίσως ρίχνουν μερικά χαστουκάκια παραπάνω. Ε, και τι πειράζει;


There is no ads to display, Please add some