Μυστικά για τέλειο σεξ

Ναι, το ξέρω ότι υπάρχουν χιλιάδες συμβουλές για να κάνετε τέλειο σεξ με το ταίρι σας και πολλές απ’ αυτές τις έχουμε αναφέρει στο παρελθόν. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε, ή να εμπλουτίζουμε τη σεξουαλική μας δραστηριότητα.

Γι’ αυτό παρακάτω θα δούμε μερικά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν την ηδονή στο κρεβάτι σας:

Μασάζ χωρίς χέρια

Ναι, το μασάζ είναι πάντα ερωτικό όταν γίνεται μεταξύ ζευγαριών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα το ανεβάσουμε ένα level παραπάνω: Αντί να τρίψετε ο ένας τον άλλο με τα χέρια, μπορεί η γυναίκα να το κάνει χρησιμοποιώντας το σώμα της.

Για παράδειγμα μπορεί να βάλει τον καλό της μπρούμυτα στο κρεβάτι, να κάνει πιέσεις κατά μήκος της πλάτης του με το στήθος της και, στη συνέχεια, να τον γυρίσει ανάσκελα και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Ναι, θα τον καυλώσει απίστευτα, σας το υπογράφω.

Βάλτε χέρι στην τσέπη του

Η γυναίκα μπορεί να ψιθυρίσει κάτι ερωτικό στο αυτί του καλού της και στη συνέχεια να χώσει το χέρι της στην τσέπη του για να πιάσει το “μεγάλο αφεντικό”. Δε χρειάζεται κάτι άλλο, θα τον ανάψει για τα καλά.

Γίνετε παράνομο ζευγάρι

Μπορεί να είστε χρόνια μαζί, αλλά αυτό σας δίνει έναν ακόμα λόγο για να νιώσετε ξανά την έξαψη. Μπορείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και να δώσετε ραντεβού εκεί. Θα νιώσετε σαν παράνομο ζευγάρι, ή τουλάχιστον σαν καυτό ζευγαράκι που πρέπει να κάνει σεξ στα γρήγορα.

Αυτή η πρωτότυπη τοποθεσία και η διέξοδος από τη ρουτίνα θα ανανεώσουν τη λίμπιντο σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε όπως τότε, στα πρώτα ραντεβού σας.

Στα γρήγορα

Ντύνεστε για ένα γιορτινό τραπέζι, ή ετοιμάζεστε για μια βραδινή έξοδο. Λίγο πριν τελειώσουν οι ετοιμασίες, εκείνος φοράει μόνο το παντελόνι και εκείνη τα εσώρουχα της. Το έχετε δει να συμβαίνει στο δικό σας σπίτι; Πιθανόν ναι.

Γιατί να μην κάνετε σεξ στα γρήγορα, ώστε να γευθείτε όλη την καύλα χωρίς καθυστέρηση; Δε χρειάζονται προκαταρκτικά (κάτι που εκείνος θα εκτιμήσει), ούτε είναι απαραίτητο να γίνει το καλύτερο σεξ της ζωής σας. Πρόκειται για ένα γαμήσι στα γρήγορα, όπως μερικές φορές πρέπει να είναι!


There is no ads to display, Please add some