Τα χειρότερα μέρη για πρώτο ραντεβού

Ωραία, τα κατάφερες. Έκανες μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, τα λέτε πολύ καλά με το γκομενάκι και ήρθε η ώρα για το πρώτο ραντεβού. Δηλαδή, τη συνάντηση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αν θα γίνετε ζευγάρι, ή θα μείνετε δυο απλοί γνωστοί.

Ένα από τα σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να αποφασίσεις (αν και αυτή η απόφαση μπορεί να παρθεί από κοινού) είναι το πού θα πάτε στο πρώτο ραντεβού. Υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία μπορείτε να πάτε: Για καφέ, ποτό, σινεμά ή, ανάλογα την περίσταση, ακόμα και σε πιο πρωτότυπα μέρη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη στα οποία δεν πρέπει να πάτε. Το γιατί θα το εξηγήσουμε παρακάτω:

Σε γάμο

Ναι, το ξέρω ότι είναι Σαββατοκύριακο και βολεύει να βγείτε μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, αλλά αν έχεις να πας στο γάμο του ξαδέρφου σου ΜΗΝ την καλέσεις να σε συνοδέψει! Πρώτα απ’ όλα θα είναι άβολο να γνωριστείτε από κοντά και να ξέρεις ότι κοιτάζει το νυφικό κάνοντας σκέψεις σχετικά με το πόσο καλύτερα θα πήγαινε σε εκείνη. Και δεύτερον, δε θέλεις να σας εύχονται όλοι “να ζήσετε”, όταν έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες που τη γνώρισες σε κάποιο σάιτ γνωριμιών.

Στο πάρτι γενεθλίων σου

Ναι, το ότι έχεις γενέθλια και σου ευχήθηκε, μια που μόλις γνωριστήκατε και θυμόταν ότι έρχεται αυτή η μέρα του χρόνου, δε σημαίνει ότι πρέπει να την καλέσεις εκεί που θα πας με φίλους για να τους κεράσεις. Δε λέω, καταλαβαίνω ότι θέλεις να τη γνωρίσεις στην παρέα σου, αλλά πρώτα θα πρέπει να τη γνωρίσεις εσύ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθείτε οι δυο σας.

Σε swinger πάρτι

Σε περίπτωση που γνωριστήκατε σε κάποιο σάιτ για sex dating, δε σημαίνει ότι η πρώτη σας έξοδος πρέπει να είναι σε swinger πάρτι. Όταν μιλήσατε για πρώτη φορά στο erodate.gr ξέρατε ότι ενδιαφέρεστε για σεξ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε γίνει ζευγάρι, ώστε να παρευρίσκεστε σε τέτοιου είδους πάρτι μαζί. Βρείτε καλύτερα κάπου οι δυο σας, γνωριστείτε, κάντε σεξ και, αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια μπορείτε να εμφανιστείτε σε κάποιο swinger club σαν ζευγάρι.


There is no ads to display, Please add some