Ανταλλαγή συντρόφων: Η νέα τάση που τρελαίνει την Αθήνα

Όσοι αναζητάτε τρόπους για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, δεν αποκλείεται να έχετε ήδη μάθει για το swinging. Η ανταλλαγή συντρόφων, όπως είναι η Ελληνική ονομασία, ήρθε πριν από αρκετά χρόνια στη χώρα μας από το εξωτερικό και πλέον έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Γιατί; Μα, γιατί όχι, θα έπρεπε να ρωτήσουμε εμείς. Το swinging δίνει τη δυνατότητα σε ζευγάρια να αλλάξουν παραστάσεις, να βάλουν αλατοπίπερο στο κρεβάτι τους και να ανανεώσουν το κομμάτι του σεξ, χωρίς ενδοιασμούς, ταμπού και, κυρίως, χωρίς να απιστήσουν.

Ουσιαστικά, οι swingers είναι ζευγάρια που γνωρίζονται με σκοπό το να απολαύσουν τις χαρές του καλού σεξ, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα προχωρήσουν σε ομαδικό σεξ. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Όταν δυο ζευγάρια γνωριστούν και αποφασίσουν να προχωρήσουν, υπάρχουν οι εξής τρόποι:

Same room sex
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τους πιο συντηρητικούς. Δηλαδή, τα δυο ζευγάρια κάνουν σεξ στο ίδιο δωμάτιο, αλλά όχι μεταξύ τους. Κάθε ζευγάρι δηλαδή κάνει ό,τι θα έκανε στο σπίτι του, απλώς στον ίδιο χώρο υπάρχει άλλο ένα ζευγάρι που γαμιέται, οπότε, η όλη φάση αποκτά ομαδικό χαρακτήρα και γίνεται πιο πικάντικη.

Παρτούζα
Εδώ μιλάμε για καθαρό ομαδικό σεξ. Ας πούμε ότι έχουμε δύο ζευγάρια, δηλαδή δυο άντρες και δυο γυναίκες, και όλοι κάνουν σεξ με όλους. Παλιά, καλή, πατροπαράδοτη παρτούζα με τα όλα της!

Ανταλλαγή συντρόφων
Το κλασικό swinging είναι η ανταλλαγή συντρόφων. Ο ένας πηγαίνει με τη γυναίκα του άλλου, σε διαφορετικό χώρο και χωρίς το ένα ζευγάρι να βλέπει τι γίνεται στο άλλο δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι εδώ έχουμε την πιο τολμηρή εμπειρία απ’ όλες, αφού το να ξέρεις ότι η γυναίκα σου γαμιέται με άλλον άντρα, έχοντας την άδεια σου, προϋποθέτει να της έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Από την άλλη, φυσικά, έχεις κι εσύ το δικαίωμα να γαμήσεις τη δική του γυναίκα, χωρίς η σύζυγος σου να σε κατηγορήσει ότι την απάτησες. Όχι άσχημα!

Αν όλα αυτά σας ακούγονται συναρπαστικά, ή έστω ενδιαφέροντα, μπορεί κανείς να βρει δεκάδες ζευγάρια swingers στο erodate.gr. Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για sex dating στην Ελλάδα προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε ζευγάρια για να ανταλλαγή συντρόφων, οπότε αποτελεί τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο για να μπείτε στο μαγικό κόσμο του swinging.


There is no ads to display, Please add some