Adult-cupid

Η παγκοσμιοποίηση του online dating μοιραία έχει φέρει ορισμένες από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες παγκοσμίως στη χώρα μας. Το  adult-cupid είναι μια τέτοια περίπτωση, αφού πρόκειται για την ελληνική έκδοση του cupid, αλλά για ραντεβού ενηλίκων. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει εκατοντάδες προφίλ για να περιηγηθείτε ανάμεσα τους, οπότε, μπορείτε να της αφιερώσετε λίγο χρόνο.

Πλεονεκτήματα

Το adult-cupid φέρει την ονομασία της διάσημης σε όλον τον κόσμο ιστοσελίδας, η οποία εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες dating. Το όνομα cupid είναι πλέον συνώνυμο των διαδικτυακών γνωριμιών, πράγμα που συνεπάγεται τεχνογνωσία, ωραίο σχεδιασμό της ιστοσελίδας, εκατοντάδες αγγελίες και ένα περιβάλον ασφαλές για τον χρήστη.

Μειονεκτήματα

Από την άλλη πλευρά, αυτός ο παγκόσμιος χαρακτήρας της εταιρίας, μπορεί να εγγυάται ποιοτικές υπηρεσίες, όμως ταυτόχρονα αποτελεί το μεγαλύτερο μειονέκτημα του adult-cupid. Δεν πρόκειτα για μια ιστοσελίδα που έχει φτιαχτεί και απευθύνεται στο ελληνικό κοινό, δεν έχει γνώση των ιδιαιτεροτήτων της ελληνικής κουλτούρας και των σεξουαλικών προτιμήσεων των Ελλήνων χρηστών. Αυτό σημαίνει οτι δημουργώντας ένα λογαριασμό στο εν λόγων σάιτ, από τη μια πλευρά γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε, από την άλλη, όμως, δεν έχετε να κάνετε με μια ιστοσελίδα που απευθύνεται από Έλληνες σε Έλληνες, με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ως προς την εξυπηρέτηση πελατών, είτε ως προς την κατηγοριοποίηση των αγγελιών και την αναζήτηση προφίλ.

Αν αυτό δε σας ενοχλεί, τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Αν, ωστόσο, προτιμάτε μια ιστοσελίδα γνωριμιών που έχει ακριβή γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και των απαιτήσεων του ελληνικού κοινού, τότε ίσως αυτό που ζητάτε να είναι το erodate.


There is no ads to display, Please add some

Leave a Comment