Πώς να τη ρίξεις

Ωραία. Βγήκες με την παρέα σου και απέναντι σου βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει. Τώρα αρχίζει το δύσκολο, αφού, αν δεν είσαι ο Τομ Χάρντι, πιθανότατα δε θα έρθει να σου την πέσει εκείνη. Άρα θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Οι παλάμες σου ιδρώνουν, η αναπνοή σου γίνεται γρηγορότερη και οι παλμοί της καρδιάς σου ανεβαίνουν. Μα γιατί να είναι τόσο δύσκολο; Τόσο αγχωτικό; Ε, λοιπόν δεν είναι .
 
Παρακάτω θα βρεις ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να τη ρίξεις:
 
Κάθισε άνετα
Και όταν λέμε άνετα δεν εννοούμε να βάλεις τα πόδια πάνω στο τραπέζι. Απλώσου ρε παιδί μου. Άνοιξε τα χέρια σου, πιάσε όλη την καρέκλα, κέρδισε χώρο. Το να καθίσεις αραχτός και με αυτοπεποίθηση της δείχνει ότι έχεις σιγουριά. Αυτό είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία γιατί χωρίς να της το πεις της δείχνεις ότι είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Και αυτό είναι κάτι που θέλει από τον άντρα που θα είναι δίπλα της.
 
Κοίταξε τη στα μάτια
Χωρίς να φανείς λιγούρης. Ρίξε της 3-4 ξεκάθαρες ματιές ώστε να δει ότι την κοιτάζεις. Να είναι έντονες αλλά σύντομες και στη συνέχεια απομάκρυνε το βλέμμα σου, δε θέλεις να την τρομάξεις. Να υπάρχει μέτρο. Ο σκοπός σε αυτό το στάδιο είναι να καταλάβει ότι την έχεις προσέξει ώστε να σε προσέξει και εκείνη.
 
Διαφήμισε τον εαυτό σου
Και όταν λέω «διαφήμισε» εννοώ με τον κατάλληλο τρόπο. Αν κάθεσαι με την παρέα σου είναι σημαντικό να δει ότι περνάτε καλά. Αν έχεις γυναίκες στην παρέα είναι ακόμα καλύτερο να δει ότι γελάνε με τα αστεία σου ή ότι παρακολουθούν με ενδιαφέρον αυτά που λες. Αν τυχόν γνωρίζεις κάποιον από τη δική της παρέα (ή αν μπορείς να προσεγγίσεις κάποιον) έχει σημασία να δει εκείνη ότι αυτός σε συμπαθεί. Το να δείξεις ότι έχεις κοινωνικό στάτους θα μετρήσει υπέρ σου γιατί θα μειώσει τις αντιστάσεις της.
 
Κάν’τη να γελάσει
Όταν έρθει η ώρα να την πλησιάσεις, είτε το κάνεις έμμεσα, μιλώντας σε κάποιον από την παρέα της, είτε άμεσα, ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι να πεις κάτι αστείο. Το χιούμορ σε κάνει να μοιάζεις ακαταμάχητος και αυτό είναι κάτι που θέλεις. Δε θα πρέπει να πεις κάτι σαχλό ή ανόητο, αλλά ένα αστειάκι που θα την κάνει έστω και να χαμογελάσει. Αρκεί το χαμόγελο να είναι ειλικρινές.
 
Μη φανείς λιγούρης
Καμία γυναίκα δε θέλει να έχει δίπλα της έναν απελπισμένο άντρα. Μιλήστε λίγο και στη συνέχεια πες της ότι πρέπει να γυρίσεις στην παρέα σου για λίγο. Αν θέλεις να σε θέλει κοντά της θα πρέπει κάπου-κάπου να της αφήνεις χώρο. Έτσι θα καταλάβει ότι της λείπεις, αλλά και ότι έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις πέρα από το να ασχολείσαι μαζί της.
 
Φρόντισε για το αύριο
Και όταν λέω «αύριο» δεν το εννοώ κυριολεκτικά. Μιλάω για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Πάνω στην κουβέντα σας κάτι θα σας αναφέρει για τα αγαπημένα της χόμπι, τα μέρη που συχνάζει, ή τις ταινίες που της αρέσουν. Πιάσου από κάπου και πρότεινε ένα ραντεβού, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσεις τον όρο «ραντεβού». Θα μπορούσατε να πάτε μαζί στην ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα και την οποία περίπενε εδώ και καιρό, ή να φάτε στο αγαπημένο της Ιταλικό εστιατόριο για να δοκιμάσεις τη μακαρονάδα που με τόσο ενθουσιασμό ανέφερε νωρίτερα ως αγαπημένο της πιάτο. Όταν λοιπόν κλείσετε το ραντεβού έχεις κάνει ήδη τη μισή δουλειά.


There is no ads to display, Please add some