Τρια πράγματα που θα τη ρίξουν στο κρεβάτι σου

Ωραία, το δύσκολο έγινε: Τη γνώρισες, βγήκατε, κέρδισες το ενδιαφέρον της. Το επόμενο και τελικό βήμα είναι να τη ρίξεις στο κρεβάτι σου. Γιατί, κακά τα ψέματα, αν δε σε έχει ερωτευτεί παράφορα με το καλημέρα ή και αν δεν είναι διψασμένη για σεξ τότε δε θα πέσει μόνη της.

Παρακάτω θα βρεις τρια στοιχεία που πρέπει να δει σε ‘σένα ώστε να ανοίξει τα πόδια της για να… περάσεις:

1.Δείξε οτι δε βιάζεσαι
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να της δώσεις την εντύπωση ότι είσαι λιγούρης. Άντρας που μοιάζει πεινασμένος να γαμήσει δεν έχει καμία ελπίδα, σου το υπογράφω. Γι’ αυτό μην την κάνεις να πιστέψει ότι ανυπομονείς να κατακτήσεις το μουνί της. Πείσε τη με τη συμπεριφορά σου ότι ναι μεν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί της (γιατί αφού σε γουστάρει θα είσαι μαλάκας αν δεν το κάνεις), αλλά δε θα πεθανεις κιόλας για να την πηδήξεις. Πες της ότι θέλεις να της κάνεις έρωτα αλλά, κυρίως, θέλεις να γίνει με τρόπο που να σας μείνει αξέχαστος.

Με άλλα λόγια κάνε σαφές το ότι σε καυλώνει αλλά με τίποτα μην της δώσεις την εντύπωση ότι δε βλέπεις την ώρα να τη γαμήσεις. Μπορεί να σε γουστάρει και να ερεθίζεται μαζί σου αλλά αν καταλάβει ότι αν δεν τη γαμήσεις θα σκάσεις θα σου κάνει τη ζωή κόλαση.

2.Κάν’τη να νιώσει μοναδική
Είπαμε να μη φανείς λιγούρης, αλλά το να σου αρέσει πολύ και να ερεθίζεσαι με την παρουσία της είναι κάτι που θέλει. Δείξε της το, πες της το, κάν’τη να αισθανθεί βασίλισσα των φαντασιώσεων σου. Αν πιστέψει ότι είναι μοναδική για ‘σένα, όχι μόνο θα σου κάτσει αλλά θα δώσει και τον καλύτερο της εαυτό. Πες της ότι ποτέ δεν έχεις νιώσει τόσο πόθο για άλλη γυναίκα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να σου φαίνεται σαχλαμάρα αλλά θα το πιστέψει, να είσαι σίγουρος. Ακόμα και αν σε ρωτήσει ” αυτά λες σε όλες;”, να ξέρεις ότι αυτό που θέλει να ακούσει είναι “όχι βέβαια, πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι”. Και θα το πιστέψει γιατί αυτό θέλει να κάνει.

3.Κάν’ τη να πιστέψει ότι είσαι έμπειρος
Δεν υπάρχει γυναίκα που να προτιμάει να γαμηθεί με έναν πρωτάρη απ’ ότι με έναν έμπειρο άντρα. Πιθανότατα δεν είσαι πρωτάρης, αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι σημαντικό να την κάνεις να πιστέψει ότι έχεις πάει με πολλές γυναίκες γιατί αυτό θα της δώσει την εγγύηση ότι ξέρεις πώς να την κάνεις να ζήσει οργασμούς που δεν είχε φανταστεί. Θα μου πεις “μα αν δεν είμαι τόσο έμπειρος δε θα το καταλάβει”; Φυσικά και θα το καταλάβει. Αλλά σε αυτή τη φάση σε ενδιαφέρει να τη γαμήσεις. Το πώς θα γίνει να τη γαμήσεις ΚΑΛΑ είναι θέμα για επόμενο άρθρο.

Δώσε της λοιπόν την εντύπωση ότι έχεις πάει με πολλές, προς Θεού όμως! Χωρίς να το πεις ευθέως. Αν για παράδειγμα σε ρωτήσει με πόσες εχεις πάει μη δώσεις ακριβές νούμερο. Απάντησε κάτι αόριστο με υπονοούμενο, όπως “η επιτυχία στον έρωτα δεν είναι το με πόσες θα πας, αλλά πόσες απ’ αυτές σε άγγιξαν συναισθηματικά”. Μια απάντηση που θα σε κάνει να μοιάζεις ψαγμένος στα μάτια της θα της δώσει αυτόματα την εντύπωση ότι μιλάς εκ πείρας και αυτό θα μετρήσει υπέρ σου.

Αντιθέτως, αν της έλεγες ένα συγκεκριμένο νούμερο, αυτό θα μπορούσε είτε να της φανεί μικρό (δεν το θέλουμε αυτό γιατί θα σε περάσει για άπειρο) είτε πολύ μεγάλο (ούτε αυτό θέλουμε γιατί μπορεί να θεωρήσει ότι κοκορεύεσαι).


There is no ads to display, Please add some