5 “σπιτικά” σεξουαλικά βοηθήματα

Αν αναζητάτε τρόπους για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και νομίζατε ότι μπορείτε να βρείτε sex toys μόνο σε sex shop ήρθε η ώρα να σας ανοίξουμε τα μάτια. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα σεξουαλικά βοηθήματα που σίγουρα έχετε στο σπίτι, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να τρέχετε σε καταστήματα ερωτικών ειδών και χωρίς να ξοδεύεστε:

Γραβάτες
Οι περισσότεροι άντρες έχουν τουλάχιστον μια γραβάτα στο σπίτι. Πάρτε τη (είναι προτιμότερο να μη χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη του μεταξωτή, αλλά ακόμα και αυτό να κάνετε είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσει) και δέστε τον ή ζητήστε του να σας δέσει τα χέρια. Έτσι ο ένας μπορεί να ακινητοποιήσει τον άλλο και στη συνέχεια να του κάνει ο,τι θέλει. Η αίσθηση του να έχετε το ταίρι σας ξαπλωμένο ανύμπορο να αντιδράσει ενώ εσείς του κάνετε ο,τι θέλετε θα σας ερεθίσει αφάνταστα. Από την άλλη θα ερεθίσει και εκείνον/εκείνη. Επίσης η γραβάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δέσιμο ματιών το οποίο είναι πάντα ερεθιστικό γιατί ενισχύει τις υπόλοιπες αισθήσεις.

Φτερό ξεσκονίσματος
Το φτερό ξεσκονίσματος είναι ιδανικό για χάδια στο γυμνό κορμί του συντρόφου σας. Θα ήταν προτιμότερο να πάρετε ένα αχρησιμοποίητο, καθώς δε θέλετε αυτό που ήδη έχετε στο σπίτι το οποίο είναι γεμάτο σκόνη. Με αυτό θα εξερευνήσετε κάθε σπιθαμή του σώματος του/της προκαλώντας ανατριχίλα και στους δυο σας. Μάλιστα, αν συνδυαστεί με τη γραβάτα ώστε να τον έχετε δεμένο η ηδονή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ζώνες
Αν ο καλός σας δε χρησιμοποιεί γραβάτες τότε σίγουρα μπορείτε να δανειστείτε τις ζώνες του. Οι πιο μαλακές απ’ αυτές είναι ιδανικές για να δέσετε τα χέρια και τα πόδια του. Οι δερμάτινες από την άλλη μπορούν να αποτελέσουν εργαλεία spanking. Μερικά απαλά χτυπήματα στα κωλομέρια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν και θα ξυπνήσουν άγρια σεξουαλικά ένστικτα και στους δυο.

Πινέλο μακιγιάζ
Το πινέλο μακιγιάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως το φτερό, αλλά λόγω του οτι είναι ακόμα πιο απαλό είναι ιδανικό για χάδια στα γεννητικά όργανα. Η αίσθηση του στα αρχίδια και το πέος του θα τον καυλώσει αφάνταστα, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε εσάς όταν γαργαλήσει μ’ αυτό τις ρώγες σας.

Μαρμελάδα/μερέντα
Τέλος, κάτι πολύ αισθησιακό που σίγουρα θα αρέσει και στους δυο είναι να αλείψετε ο ένας τον άλλο με μαρμελάδα ή μερέντα και να τον γλείψετε μέχρι να αστράφτει από καθαριότητα. Η γεύση μιας νόστιμης μαρμελάδας είναι σκέτη απόλαυση, ενώ η αίσθηση της γλώσσας του/της επάνω στο κορμί σας θα τρελάνει. Καλή όρεξη!


There is no ads to display, Please add some